Visie en Missie

Visie

Kwaliteit en persoonlijk contact
We zijn altijd een echt familiebedrijf geweest, waarbij kwaliteit leveren en persoonlijk contact centraal staan. Dat zal zo blijven, omdat wij weten dat ons bestaansrecht afhankelijk is van tevreden opdrachtgevers. En dat is ook ons toekomstbeeld: een prettig bedrijf om voor te werken en medewerkers die opdrachtgevers aan WESCO weten te binden door volledig te gaan voor maximale tevredenheid. En door deze bezieling elke dag weer aan de dag te leggen, zullen wij gestaag doorgroeien naar een schoonmaakbedrijf met een ijzersterke reputatie.

Een betrouwbare en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers
WESCO streeft naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers, die vertrouwen op onze kennis en daarom vaste gewoontes en schoonmaakschema’s los durven te laten. Opdrachtgevers dus, bij wie we de ruimte krijgen om onze inzichten en expertise in te kunnen zetten voor kwalitatieve verbeteringen en beleving. Geen wonder dat relaties van 25 jaar  of langer bij ons geen uitzondering zijn!

Missie

Een vertrouwd familiebedrijf sinds 1986
Wij hebben 30 jaar ervaring in schoonmaak, zijn groot geworden door de betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en weten onze medewerkers aan ons te binden. Wij weten deze aspecten te benutten om zo resultaatgericht schoon te maken en opdrachtgevers tevreden te houden. Een dynamisch proces waarbij de kwaliteit en frequentie bepalend zijn en specifiek aandacht wordt gevestigd op vervuilde elementen. WESCO denkt mee met de opdrachtgever.

Medewerkers van WESCO: vertrouwde gezichten voor elke opdrachtgever
WESCO staat voor vertrouwde gezichten voor onze opdrachtgevers en een degelijke integere werkomgeving voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om kwalitatief goede medewerkers aan ons te binden. Zij zijn het die vertrouwen opbouwen en ons visitekaartje naar buiten zijn. Een optimale mix van training, prestatie en inzet van materialen en middelen zijn daarin de belangrijkste pijlers.