Historie

Historie

Al 30 jaar vertrouwd schoon!

WESCO Schoonmaakbedrijf is in 1986 opgericht door Ben van Wessel en heeft sindsdien naam gemaakt als een betrouwbaar, deugdelijk adres voor de schoonmaak van uw bedrijf. WESCO is als regulier schoonmaakbedrijf gestart, waar alle facetten van schoonmaak in en aan gebouwen worden uitgevoerd en waar professionaliteit en het leveren van vakwerk telkens weer wordt waargemaakt.

Dat was al zo en dat blijft zo. Ook nu Wim van Wessel in 2016 het bedrijf heeft voortgezet. Naast reguliere schoonmaak is momenteel ook het reinigen van cleanrooms voor WESCO een belangrijke schoonmaakactiviteit.

De medewerkers van WESCO maken het echte verschil. Wij willen u en uw medewerkers vertrouwde gezichten bieden, die planmatig alle noodzakelijke werkzaamheden grondig uitvoeren. Van A tot Z. Dat is zowel goed voor uw werkomgeving als voor ons imago. Onze offertes zijn als altijd compleet en scherp geprijsd en een snelle en correcte service is een vanzelfsprekendheid. Wij zijn uw partner in schoonmaak. Ervaren, betrokken en gedreven.

Voor de rest is het simpel. Het moet gewoon schoon zijn!