Nieuws

Gevelreiniging

2020-10-29

Vandaag heeft WESCO een mooie gevelklus afgerond en met resultaat! Op bovenstaande afbeelding kunt u goed het verschil zien tussen het gereinigde stuk en het vuile stuk. Ook de gevels van een pand moeten onderhouden worden. Heeft u interesse in gevelreiniging en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij staan graag […]

Goeie Zaken – Artikel WESCO

2017-04-05

WESCO Schoonmaakbedrijf B.V. staat met een artikel in het magazine van Goeie Zaken. Vertrouwd schoon! Op betrokken en vernieuwende wijze. Klik op deze link en lees het gehele artikel!

Personeelsuitje

2016-12-23

WESCO wenst iedereen prettige kerstdagen! Wij hebben de feestdagen met een groot aantal van onze medewerkers op de jaarlijkse kerstborrel ingeluid!

Magazine De Wert Accountants & Belastingadviseurs

2016-12-02

Het Eindhoven Business Magazine is weer uit.   In het speciale magazine van De Wert Accountants & Belastingadviseurs is WESCO aan het woord als klant van De Wert.   Alweer 5 jaar zijn wij tevreden klant bij De Wert en zij bij ons! Klik hier om het gehele artikel te lezen.  

Eindhoven halve Marathon

2016-10-10

Wij willen de deelnemers van de Marathon Eindhoven die door ons gesponsord werden: Stefan Aerts, John van Doren, Linda Timmermans, Addie van der Vleuten en Elise Haze feliciteren met het behalen van hun geweldige prestaties! Wij zijn trots! Ook alle an dere deelnemers van de Marathon Eindhoven van harte gefeliciteerd met het behalen van de finishlijn!

Cursus voor nieuwe medewerkers

2016-10-07

4 nieuwe medewerksters hebben wij afgelopen woensdag intern een cursus gegeven. Deze cursus stond in het teken van hoe om te gaan met schoonmaakmaterialen en -technieken en op welke manier je het best ergonomisch werkt.   Wij wensen onze nieuwe medewerkers veel succes!  

Personeelsfeest

2016-07-19

Samen met onze medewerkers hebben wij afgelopen vrijdag genoten van ons jaarlijkse zomer personeelsfeest. De avond was weer goed bezocht! Mooi weer, een prachtige locatie, gezelligheid en lekker eten bij Beachclub Sunrise te Best. Wij bedanken iedereen voor hun komst!   

SNA-keurmerk

2016-06-24

Onlangs heeft WESCO Schoonmaakbedrijf B.V. een audit gehad van Bureau Cicero: onze registratie bij Stichting Normering Arbeid is wederom verlengd! Wat zegt het SNA hierover? Ondernemingen die het SNA-keurmerk mogen voeren, moeten voldoen aan de gestelde eisen in de NEN 4400 norm. Deze norm is ontwikkeld voor Nederlandse (NEN 4400-1) en buitenlandse ondernemingen die zich op […]

Eindhoven Business magazine

2016-05-17

WESCO Schoonmaakbedrijf B.V. staat met een artikel in het magazine van Eindhoven Business, editie mei. Klik hier om het artikel te bekijken op pagina 7!

Magazine Golf de Gulbergen

2016-05-13

Afgelopen week is het magazine van Golf De Gulbergen uitgekomen. WESCO Schoonmaakbedrijf staat ook in het magazine! Op de foto zie je de advertentie uiteraard met een golftwist! Klik hier voor het volledige magazine!