Personeelsbeleid

Personeelsbeleid

Personeelsbeleid
Onze medewerkers zijn professioneel, betrokken en betrouwbaar.
Om de schoonmaakwerkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren zetten wij ervaren schoonmakers in. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt immers grotendeels bepaald door onze uitvoerende medewerkers. Bij aanvang van de werkzaamheden krijgen alle medewerkers een training “on the job”. Tijdens deze training maken zij kennis met de materialen en middelen die zij gaan gebruiken. Tevens wordt aandacht besteed aan ergonomie. In onze eigen instructieruimte bevorderen we regelmatig de kennis en vaardigheden van onze medewerkers op het gebied van nieuwe ontwikkelingen in schoonmaakonderhoud, -methoden, en -middelen.
Daarnaast worden medewerkers na een halfjaarcontract gestimuleerd om de SVS opleiding te volgen. Dit bevordert de motivatie en zorgt voor tevreden medewerkers die hun functie met plezier uitoefenen.

SVS-opleidingen

Zorg voor ons personeel
Wij zijn van mening dat een tevreden medewerker zorgt voor tevreden opdrachtgevers. WESCO biedt haar medewerkers een prettige bedrijfscultuur alsmede de kans om zich te ontwikkelen. Met diverse activiteiten bevorderen wij de betrokkenheid en het gevoel zich bij ons thuis te voelen.

.