Reguliere schoonmaak

Reguliere schoonmaak

Aanpak
WESCO vertaalt uw vraag in een op uw situatie afgestemd werkschema. Op basis van resultaatgericht schoonmaakonderhoud komen wij zo tegemoet aan al uw wensen. Gedegen en vertrouwd schoon!
WESCO-app
Een schone werkomgeving is voor u en uw medewerkers een must. Wij zorgen daarvoor met de inzet van onze goed opgeleide en betrokken medewerkers. Vertrouwd schoon betekent voor ons ook, dat u altijd inzicht kunt hebben in de schoonmaakactiviteiten. Als hulpmiddel hebben de WESCO-app ontwikkeld, waarmee u en wijzelf 24/7 real-time de activiteiten kunnen volgen en sturen. Zo ziet u precies wanneer welke schoonmaakactiviteit plaatsvindt in uw bedrijf.
Relatieonderhoud
Wij houden geregeld contact met u en nemen met liefde de zorg uit handen. De relatiebeheerder en tevens vaste contactpersoon voor uw organisatie is verantwoordelijk voor het gehele schoonmaakonderhoud. Hij of zij bezoekt regelmatig uw pand en onze medewerkers en bespreekt de dagelijkse gang van zaken. Op ons klantenportaal vindt u actuele informatie met betrekking tot het schoonmaakonderhoud en hier kunt u ook uw opmerkingen kwijt.
Een schoon pand: uw visitekaartje!

.